Big Green Egg grilli - XL

BGE117649Product Information

Big Green Egg on hiiligrilli, uuni sekä savustin - ja slow cookingin taituri.


Valmistajan suomenkieliset sivut

Markkinoiden monipuolisin grilli Big Green Egg on kotikulinaristin unelma, jolla grillataan, paistetaan, haudutetaan, savustetaan ja paahdetaan; jolla leivotaan leivonnaisia, leipää ja pizzaa täysin säädettävässä lämpötilassa. Big Green Egg -grillillä voi valmistaa terveellisesti käytännöllisesti katsoen kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja kevyesti grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta aina rapeaan pizzaan tai herkullisiin jälkiruokiin asti.

Ainutlaatuinen keraaminen pinta eristää ja säilyttää halutun lämpötilan

Big Green Eggin salaisuus piilee sen kestävässä ja lämpöä eristävässä keraamisessa pinnassa, jonka ansiosta grillin lämpötilaa voidaan ohjata ja haluttu lämpötila voidaan säilyttää useiden tuntien ajan - hiiliä lisäämättä. Eristävä keraaminen materiaali mahdollistaa tarkan lämmönsäätelyn alhaisillakin lämpötiloilla, (95 - 180°C), jolloin esimerkiksi kalkkuna, kinkku, lammas, kana, ribsit tai muut grillattavat suosikkiruoat saavat mahdollisimman mehevän maun.

Täydellinen kokonaisuus syntyy ainutlaatuisista osista

Big Green Eggin keraaminen runko-osa sekä kansi on päällystetty säänkestävällä lasitetulla pinnoitteella. Keramiikka luovuttaa tasaisen lämmön, jonka ansiosta valmistettava ruoka on täydellisen mehukasta.

Valurautapiipun ilma-aukon sekä alaluukun avulla lämpötilan voi säätää juuri toivottuun kohtaan. Lämpötilaa voi myös seurata kantta avaamatta kannen mittarista. Tulipesä asetetaan Big Green Eggin pohjalle hiiliä varten. Tulipesän sisälle asetettava arina mahdollistaa ilmavirran kulun grillin läpi ja pudottaa tuhkan grillin alaosaan, josta se saadaan puhdistettua helposti.

Big Green Egg -grillien seitsemästä eri kokovaihtoehdosta voi valita juuri omaan käyttöön sopivan: Mini, MiniMax, Small, Medium, Large, XL ja mahtava XXL ovat terassien ja ulkotilojen grillimestareita!

Big Green Egg grilleihin saatavissa erittäin laaja lisävarustevalikoima.

Näin käytät Big Green Eggiä:

  • Grilli: paistaa täydelliset pihvit, kyljykset tai broilerinrinnat. Korkean lämpötilan ”steak house” -grillaus – jopa 400°C lämpötilassa – on helppoa ja nopeaa! Myös lämpötilan alentaminen käy kätevästi ja nopeasti kahta ilmaluukkua säätämällä.
  • Uuni: Big Green Egg paistaa pizzat, leivät, pataruoat ja piirakat paremmin kuin oman keittiön uuni käyttämällä epäsuoraa grillausta, keraamisen välilevyn avulla. Big Green Egg säilyttää lämmön ja kosteuden erinomaisesti. Näin esimerkiksi kana, lammas, nauta ja vihannekset ovat maukkaampia ja mehukkaampia kuin tavallisessa uunissa valmistettuina.
  • Savustin: Big Green Egg ja 95 - 180°C lämpötila tuottavat mehevän lopputuloksen ja kyllästävät ruoan täyteläisellä savun maulla.
SKU
BGE117649
EAN code
0665719117649
Manufacturer
Big Green Egg
Net Weight
111.00 kg
Gross Weight
111.00 kg