Uusi Blendtec sivusto osoitteessa www.blendtec.fi avattu

Feb 26, 2020, 10:03:23 AM · Merkkiuutiset

Uusi Blendtec sivusto osoitteessa www.blendtec.fi avattu

Blendtec tehosekoittimet ovat maailman edistyksellisimpiä tuoteryhmässään. Ne suunnitellaan ja valmistetaan Amerikassa. Blendtec on asiaan vihkiytyneiden suosiossa ja sen valitsevat ne jotka tietävät 1) mitä tehosekoittimelta vaaditaan, 2) mitä kaikkea sillä voi tehdä!

Blendtecissä on tehoa jopa 3 hevosvoimaa ja sillä saa sekoitettua mitä vaan; smoothiet, raakapuurot, keitot, salsat, tahnat, kastikkeet, pirtelöt, vauvanruoat ja paljon, paljon muuta. Blendtec murskaa vaivattomasti jäät, pähkinät ja erilaiset siemenet. Ja nimenomaan murskaa! Normaaleista, tavallisista tehosekoittimista poiketen Blendtecin terä ei ole terävä, vaan tylppä ja normaalia paksumpi. Se on valmistettu taotusta karkaistusta teräksestä, eikä se leikkaa aineksia, vaan murskaa ne. Monesta tehosekoittimesta poiketen terän lisäksi myös sen istukka on terästä.

Esimerkiksi keiton voi valmistaa Blendtecillä alusta loppuun; se myös lämmittää keiton terän tuottaman suuren kitkan ansiosta! Monet hedelmät ja vihannekset voi sekoittaa kuorimatta ja kannattaa muistaa että monessa hedelmässä (esim. viinirypäleet) suuri osa tärkeistä ravintoaineista on niiden siemenissä.

Nerokkaan sekoituskulhon viisikulmainen muotoilu pakottaa valmistusaineet pyörimään terän ympärillä. Koska pohja on neliön muotoinen, aineet eivät pyri nousemaan kantta kohti ja lopputulos on aina täydellinen. Kulho ja terät on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Katso miten Blendtecin perustaja Tom Dickson sekoittaa blenderissä mm. iPadin, lätkäkiekkoja, sytyttimiä, lenkkareita ja rubikin kuution! - Blendtecin YouTube -kanavalla.


Related products