Powerblenderi, joka on suunniteltu murskaamaan kaikki

Jan 30, 2024, 4:22:22 PM · Merkkiuutiset

Powerblenderi, joka on suunniteltu murskaamaan kaikki

Powerblenderi, joka on suunniteltu murskaamaan kaikki

Monen keittiöstä löytyy jo tehosekoitin, eli blenderi. Niillä surautellaan useimmiten smoothieita terveelliselle aamupalalle. Mutta tiesitkö, että blendereissä ja niiden tarjoamissa tehoissa ja toimintaperiaatteissakin on suuria eroja?

Tavallinen blenderi silppuaa kulhoonsa laitetut ainesosat terävällä terällään. Teho riittää usein hyvin pehmeisiin aineksiin, kuten hedelmiin, mutta jo jääpalojen murskaaminen puhumattakaan kovempien aineksien, kuten pähkinöiden tai raakojen kasvisten hienontamisesta, saattaa tuottaa jo haasteita.

Powerblender Blendtecillä virtaa ja terveellisyyttä alkuvuoteen

Blendtec on maailman edistynein blenderi, jossa hyrrää vattien sijaan hevosvoimat! Esim. Blendtec Professional -mallissa on 3,8 hevosvoimaa, joten sille ei ole mikään ongelma silputa melkeinpä mitä ikinä keksitkään silputa.

Blendtecin tylpät terät on tehty kylmäpuristetusta, vahvistetusta teräksestä ja ne ovat jopa 80% paksummat ja 10 kertaa vahvemmat kuin perinteisten blenderien terät. Terät ovat tylsiä, eivätkä teräviä. Mutta miksi? Terän, joka pyörii yli 480 kilometriä tunnissa, ei tarvitse olla terävä, jotta homma tulee hoidettua. Sen sijaan, että terä pilkkoisi pieniä paloja jäästä ja jäisistä hedelmistä sen terävillä kulmilla, Blendtecin suuri, tylppä terä on suunniteltu murskaamaan käytännössä kaikki. Lisäksi terä on täysin turvallinen pestä.

Koska Blendtec on niin voimakas, on se erittäin monikäyttöinen. Smoothieiden lisäksi voit jauhaa sillä lihaa tai liotettuja viljoja, murskata raakoja juureksia mehuksi tai tehdä taikinoita.

Blendtec Professional 800 tunnetaan hiljaisimpana ja kehittyneimpänä vähittäismyynnissä olevana blenderinä maailmassa. Blendtec Professional onkin esimerkki laitteesta, jossa on teollisen luokan tehot, mutta silti kotikeittiöön sopiva äänitaso. Stealth -teknologian ääntä vaimentava kupu tekee laitteen käyttöäänestä miellyttävän ja voit surisuttaa aamusmoothiesi muiden nukkuessa. Täydellistä. 😊

Tutustu kaikkiin Blendtec-malleihin Blendtecin omassa nettikaupassa: blendtec.fi


Related products