Stadler Form Sophie tuoksuöljydiffuusori

14.12.2023 klo 13.34.44 · Tuoteuutiset

Stadler Form Sophie tuoksuöljydiffuusori

Stadler Formin lumoava uutuus on sisä- ja ulkokäyttöön sopiva Sophie tuoksuöljydiffuusori valaistulla vesihöyryllä. Kaunis lyhty takaa tunnelmalliset illat niin talon sisällä kuin sen ympärillä.

Stadler Formin innovaatio on monikäyttöinen: se on tuoksuöljydiffuuseri ja lyhty samanaikaisesti. Sophie on IP44-sertifioitu, ja roiskevesisuojattu, mikä tekee siitä sopivan sisäkäyttöön, terassille tai puutarhaan. Tyylikäs muotoilu elegantilla bambukahvalla tekee siitä todellisen katseenvangitsijan.

Sophie käyttää ultraäääniteknologiaa levittääkseen halutun tuoksun tilaan hiljaisesti ja hienona sumuna. Meripihkanvärinen valo muuttaa viileän vesihöyryn tuoksuvaksi ja lepattavaksi liekiksi. Sopivan eteerisen öljyn kanssa sitä voidaan käyttää myös ulkona hyönteiskarkotteena.

Täytä ensin vesi ja lisää sitten suoraan veteen kaksi tai kolme tippaa suosikkiöljyäsi. Tämän jälkeen voit kytkeä Sophien päälle ja nauttia viihtyisästä tunnelmasta.

Akulla toimiva, ladattava aromadiffuuseri Sophie luo oikean tunnelman jopa 11 tunniksi ja pienempi Sophie Little 7 tunniksi.

Stadler Form Sophie Aromadiffuuseri

  • Lyhty, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön
  • Kaksi kokoa, Sophie ja Sophie Little
  • Liekkejä muistuttava valotehoste
  • Voidaan käyttää tuoksuilla tai ilman
  • LED-valo voidaan himmentää ja sammuttaa
  • Mukana USB-C-latauskaapeli

Suunniteltu Sveitsissä, suunnittelija: Fabian Zimmerli


Liittyvät tuotteet