Airocide

AiroCide tuottaa puhdasta ja raikasta ilmaa eliminoimalla ilmasta biologisia ja kemiallisia epäpuhtauksia turvallisella, energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä teknologialla.

NASA:n patentoima fotokatalyyttinen hapetusmenetelmä (PCO) tuhoaa ilmassa olevan homeen, sienet, ruoka-allergeenit, virukset, bakteerit ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet, kuten etyleenikaasun, sekä pienentää kokonaisvaltaisesti VOC-päästöjä. AiroCide-teknologia on peräisin 1990-luvun puolesta välistä, jolloin Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto NASA kehitti sen yhteistyössä Wisconsinin yliopiston Wisconsin (Center for Space Automation and Robotics) kanssa kansainvälisen avaruusaseman (ISS) käyttöön. Airocide on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston FDA:n hyväksymä, tuotteilla on ETL- ja CE- hyväksynnät.


Airocide APS‐300 ilmanpuhdistin

Mitä jos kotisi ilma olisi mahdollista puhdistaa niin tehokkaasti, että sinun ja läheistesi hengitystieoireet olisivat historiaa? Tervetuloa puhtaan ilman vallankumoukseen! Nasan kehittämä, huipputekninen ilmanpuhdistin tuottaa puhdasta ja raitista ilmaa eliminoimalla 99.9987% kaikista biologisista ja kemiallisista epäpuhtauksista. Nyt se on saatavilla myös kuluttajille.

Airocide APS‐300 on tyylikäs ilmanpuhdistin, joka sopii hyvin sekä koti‐ että toimistokäyttöön. Sen ylivoimainen, patentoitu puhdistusjärjestelmä puhdistaa ilman kokonaisvaltaisesti VOC‐päästöistä (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) ja tuhoaa ilmassa leijailevat virukset, bakteeri‐ ja homeitiöt, sienet ja muut haitalliset pienhiukkaset, etyleenikaasun ja kotieläinten hajut. Todellista helpotusta sisäilmaongelmista, hengitystieoireista, astmasta ja allergioista kärsiville.

Sisäilmaongelmat ovat valitettavan yleisiä, ja aiheuttavat monenlaisia oireita. Infektioastma, hengitysvaikeudet, iho‐oireet, silmien, nenän ja kurkun ärsytysoireet, ihottuma, päänsärky ja väsymys vaivaavat monia.

Suuri osa ilmassa leijuvista, ihmiselle haitallisista partikkeleista on kuitenkin kooltaan niin pieniä, että tavanomaiset suodattamalla toimivat ilmanpuhdistimet eivät niitä tavoita. Airocide, toisin kuin moni kilpailijansa, tuhoaa myös kaikista pienimmät, alle 0.3 mikronin kokoiset partikkelit kuten virukset ja bakteerit, jotka leijailevat ilmassa täysin näkymättöminä.

Airocidella puhdistat siis sisäilman kokonaisvaltaisesti. Saat poistettua sisäilmasta 99.9987% kaikista oireita aiheuttavista epäpuhtauksista. Airocidesta hyötyvät erityisesti sisäilmaongelmista, home‐, allergia‐ ja astmaoireista kärsivät.

Airocide APS‐300:n hyötyjä:

 • Allergiaoireet ja hengitysvaikeudet lievenevät
 • Vireys, työteho ja keskittymiskyky paranevat
 • Unenlaatu paranee
 • Sairaspoissaolot vähenevät
 • Ilmasta tarttuvien tautien leviämisen riski pienenee

Ylivertainen puhdistuskeino, fotokatalyyttinen oksidaatio

Airocide hyödyntää fotokatalyyttistä oksidaatiota, joka poistaa orgaanisia yhdisteitä huoneilmasta ja tuhoaa homeitiöitä, bakteereja ja viruksia hajottamalla ne toimintakyvyttömiksi laitteen sisällä. Laitteen reaktiokammiossa on satoja pieniä titaanidioksidilla (Ti02) päällystettyjä lasiputkia, jotka UV‐valo aktivoi aiheuttaen voimakkaan katalyyttisen reaktion ilman kanssa. Toisin sanoen, kun ilman haitalliset pienhiukkaset joutuvat kosketuksiin lasiputkien kanssa, katalyyttien reaktio tuhoaa ne tuottaen samalla puhdasta ja raikasta ilmaa.

Avaruusasemaa varten kehitetty teknologia

Airocide‐teknologia on peräisin 1990‐luvun puolesta välistä, jolloin Yhdysvaltain ilmailu‐ ja avaruushallinto NASA kehitti sen yhteistyössä Wisconsinin yliopiston Wisconsin Center for Space Automation and Roboticsin kanssa kansainvälisen avaruusaseman ISS:n käyttöön. Nasan patentoima Airocide nanopartikkeliteknologia on ylivertainen muihin ilmanpuhdistusteknologioihin kuten HEPA, ionisaatio, sähkösuodatus ja aktiivihiilisuodatus, verrattuna. Airocide ei kerää epäpuhtauksia filttereihin, vaan eliminoi kaikki, jopa alle 0.3 mikronin kokoiset, molekyylit ja virukset.

Tyylikäs, helppo asentaa ja pitkät huoltovälit

Airocide‐ilmanpuhdistimen asennus on helppoa ja nopeaa. Sijoita se noin metrin korkeuteen pöydälle tai hyllylle ja aloita käyttö. Airocide APS‐300 toimii turvallisella ja ympäristöystävällisellä teknologialla, eikä tuota terveydelle haitallista jäännösotsonia. Laite käyttää vain vähän energiaa ja sen huollon tarve on vähäinen. Elinkaari on jopa 10 vuotta. Airocide‐ilmanpuhdistimissa ei ole erillisiä suodattimia, joita tarvitsisi säännöllisesti huoltaa tai puhdistaa. Ainoastaan reaktiokammio vaihdetaan noin kerran 15 kuukaudessa, riippuen käyttömäärästä.

Ominaisuudet:

 • Uudenlainen, fotokatalyyttistä ionisaatiota hyödyntävä ilmanpuhdistin
 • Tuhoaa 99.9987% laitteen läpi kulkeutuvista orgaanisista aineista
 • Tuhoaa antibiooteille vastustuskykyisiä organismeja
 • Tehoaa myös kaikkein pienimpiin, alle 0.3 mikroniin kokoisiin partikkeleihin
 • Ei tuota haitallista jäännösotsonia
 • Suunniteltu ylläpitämään huoneen ilma puhtaana koti‐ tai toimisto‐olosuhteissa
 • Kosteus ei vaikuta laitteen toimintaan
 • Perustuu samaan tekniikkaan kuin Airocide ammattilaitteet, jotka ovat Yhdysvaltain Elintarvike‐ ja lääkeviraston FDA:n hyväksymiä 2. luokan lääkinnällisiä laitteita
 • ETL‐ ja CE‐ hyväksyntä
 • Väri: valkoinen, irrotettava bambunvärinen kuori
 • Mitat: P: 475 mm x L: 175 mm x S: 152 mm
 • Pakkaus: 58 cm x 25,5 cm x 23,5 cm
 • Paino: 4,08 kg
 • Äänenvoimakkuus: 41 dB
 • Teho: 60W
 • EAN‐koodi: 859934004246