Tregren T12 keittiöpuutarha, harmaa

Valmistaja:Tregren

Tuotekoodi:TREGRENT12G

EAN-koodi:6430058280392

Paino:2900 g

Bruttopaino:2900 g

TREGREN T-SERIES

Salaatit, yrtit ja vihannekset ovat parasta tuoreina ja vielä parempia itse kasvatettuina! Tregren T-series keittiöpuutarha on täydellinen ratkaisu sekä ruokakaupasta hankittujen yrttiruukkujen säilyttämiseen ja kasvatukseen, että ruokakasvien kasvattamiseen alusta alkaen siemenistä. Sen toimintaperiaate perustuu Active Growing Technology -vesiviljelyyn, jossa ravinteikasta ja happirikasta vettä kierrätetään suoraan kasvien juurille. Tämä mahdollistaa jopa kolminkertaisen kasvuvauhdin perinteisiin kasvatusmenetelmiin verrattuna. Yrttien, salaattien ja kasvien kasvatus T-series keittiöpuutarhalla on vaivatonta ja helppoa. Kasvatuksen apuna toimii Smart Gardener-mobiilisovellus, joka valvoo ja muistuttaa kun on tarve lisätä tai vaihtaa vesi, tai milloin tarvitaan lisää ravinteita. Laitteen huoltotoimenpiteet vievät vain noin 15 minuuttia kuukaudessa. T-series keittiöpuutarhoja on saatavilla kolmessa koossa: T3 (3 kasvia), T6 (6 kasvia) ja T12 (12 kasvia). 

Ominaisuudet

  • T-series keittiöpuutarha on tarkoitettu yrttiruukuille, ruukkusalaateille, ruukkukasveille, taimille ja siemenistä kasvatettaville kasveille
  • Sopii myös esimerkiksi tomaatintaimien esikasvatukseen
  • Vesipumppu pumppaa vettä kasvitasolle noin 40 minuutin välein 10 sekuntia kerrallaan
  • Kasvivalon LED-valonlähteen käyttöikä on noin 50000 tuntia eli yli 5 vuotta jatkuvalla 24/7 käytöllä
  • Kasvivalon korkeutta voidaan säätää jatkovarrella, mitta 15 cm (myydään pareittain)
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Tregren on suomalainen Clean Tech -yritys, joka on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan kaupunkiviljelyratkaisuja. Kaikki Tregrenin tuotteet perustuvat sen kehittämään Active Growing Technology kasvatusmenetelmään, jossa ravinteikasta vettä kierrätetään suoraan kasvien juurille. Sisäpuutarhan avulla vähennät merkittävästi salaattien ja yrttien hävikkiä kun voit kasvattaa niitä itse keittiössäsi.