Braun MQ700 Soup Multiquick 7 sauvasekoitin

Braun MQ700 Soup Multiquick 7 sauvasekoitin

Valmistaja:Braun kodinkoneet

Tuotekoodi:MQ700

EAN-koodi:4210201056423

Paino:990 g

Bruttopaino:1234 g

Multiquick 7 sarjan Smart Speed toiminnon ansiosta saat säädettyä sekoitustehon puristamalla. Mitä enemmän puristat, sitä enemmän tehoa! Kaikki sekoitus voidaan suorittaa helpommin ja tarkemmin myös yhdellä kädellä.

Sekoitus käyttömukavuutta ja tehoa
Saadaksesi mahdollisimman mukavan käyttökokemuksen, MQ 700 sauvasekoittimessa on ekstrasuuri nopeuskytkin ja pehmeä kädensija josta saa tukevan otteen.
Sekoittimessa on patentoitu Braun Power Bell – yhdistelmä ultrakovaa ruostumatonta terästä ja kellon muotoinen terän kuori - takaa parhaan sekoitustuloksen joka kerralla.

Smart Speed
Smart Speed toiminnon ansiosta saat säädettyä sekoitustehon puristamalla. Mitä enemmän puristat, sitä enemmän tehoa! Kaikki sekoitus voidaan suorittaa helpommin ja tarkemmin myös yhdellä kädellä.

Sekoitus ja soseutus
Valmista pirtelöt, omat vauvanruoat tai sosekeitot suoraan kattilaan. Ruostumaton teräsvarsi tuottaa parhaan lopputuloksen sekunneissa. Ja sen roiskeita estävä muotoilu pitää keittiösi siistimpänä.

Paras mahdollinen sekoitustulos
Erikoisvahvat terät, ainutlaatuinen kellon muoto terän kuoressa, sekä ruostumaton teräsvarsi takaavat parhaan mahdollisen (ja siistin) lopputuloksen.

Valmista monimutkaisemmat reseptit lisäosien avulla
Braun Multiquick 7 sarjan MQ 700 Soup sauvasekoittimen mukana saat 600 ml sekoitusastian, jossa voit valmistaa keitot, juomat ja kastikkeet helposti. Kun olet valmis, irrota ruostumaton teräsvarsi helppoa puhdistusta varten.