Blendtec Professional 800

Blendtec Professional 800

Valmistaja:Blendtec

Tuotekoodi:PROFESSIONAL800

EAN-koodi:0849369006984

Paino:8000 g

Bruttopaino:9200 g

Blendtec Professional 800 - maailman hiljaisin tehosekoitin - Stealth TechnologyTM

3,8 hevosvoiman moottori ja 10 vuoden takuu!

Blendtec Professional on Amerikassa ammattikäyttöön suunniteltu ja valmistettu tehosekoitin. Tätä perheyrityksessä tarkoin tuotekehiteltyä laitetta kutsutaan maailman edistyksellisimmäksi tehosekoittimeksi, eikä suotta! Blendtecin huippuominaisuuksien vuoksi sillä on useita patentteja ja jopa 10 vuoden takuu. Sen 3,8 hevosvoiman moottorilla valmistat niin smoothiet, raakapuurot, keitot, salsat, tahnat kuin kastikkeet – ja paljon muuta. Laite murskaa vaivatta myös jäät ja pähkinät. Kulhot ja terät on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Professional 800 mallin kehittyneen suojakuvun ansiosta laite on erittäin turvallinen ja siisti käyttää, ja se on todella hiljainen!

Älykästä teknologiaa

Blendtec-tehosekoittimen SmartBlend-teknologia osaa tunnistaa erilaisia sekoitusta häiritseviä tekijöitä, kuten ainesten vääränlaisen syötön, ylikuumenemisen tai ilmataskun. Sekoitin ilmoittaa ongelmasta ja antaa ratkaisuohjeet.

Saumaton nopeudensäätö ja sykäystoiminto

Liukuvalitsimen avulla voit säätää sekoitusnopeutta sadasosan tarkkuudella, eli käytännössä portaattomasti. Sekoitin kertoo, mikä nopeus kannattaa valita hämmentämiseen, pilkkomiseen, sekoitukseen tai tahnan valmistukseen. Lisäpotkua antaa sykäystoiminto millä tahansa nopeudella.

Valmiita sekoitusohjelmia

Kuusi esiasetettua sekoitusohjelmaa – Smoothie, Salsa, Jäätelö, Täysmehu, Kuuma keitto ja Puhdistus – valmistavat suosikkiherkkusi yhdellä napinpainalluksella. Laite myös ehdottaa kullekin ohjelmalle uusia käyttökohteita.

  • 3,8 hevosvoiman moottori
  • Valaistu, kapasitiivinen kosketuskäyttöliittymä
  • 6 esiasetettua ohjelmaa
  • 11-nopeuksinen kapasitiivinen liukuvalitsin + sykäystoiminto
  • Metallirunko
  • Mitat (l x k x s): 21,6 x 43,8 x 23,2 cm
  • Paino 7,35 kg
  • 10 vuoden takuu

Katso miten Blendtecin perustaja Tom Dickson sekoittaa blenderissä mm. iPadin, lätkäkiekkoja, sytyttimiä, lenkkareita ja rubikin kuution! - Blendtecin YouTube -kanavalla.