Blendtec Designer 725 Stainless Steel

Blendtec Designer 725 Stainless Steel

Valmistaja:Blendtec

Tuotekoodi:DESIGNER725SST

EAN-koodi:0849369004515

Paino:4400 g

Bruttopaino:4900 g

Blendtec Designer 725 - maailman edistyksellisin tehosekoitin

3,8 hevosvoiman moottori ja 8 vuoden takuu!

Blendtec Designer 725 on Amerikassa suunniteltu ja valmistettu tehosekoitin. Tätä perheyrityksessä tarkoin tuotekehiteltyä laitetta kutsutaan maailman edistyksellisimmäksi tehosekoittimeksi, eikä suotta! Blendtecin huippuominaisuuksien vuoksi sillä on useita patentteja ja jopa 8 vuoden takuu. Sen 3,8 hevosvoiman moottorilla valmistat niin smoothiet, raakapuurot, keitot, salsat, tahnat kuin kastikkeet – ja paljon muuta. Laite murskaa vaivatta myös jäät ja pähkinät. Kulhot ja terät on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Älykästä teknologiaa

Blendtec-tehosekoittimen SmartBlend-teknologia osaa tunnistaa erilaisia sekoitusta häiritseviä tekijöitä, kuten ainesten vääränlaisen syötön, ylikuumenemisen tai ilmataskun. Sekoitin ilmoittaa ongelmasta ja antaa ratkaisuohjeet.

Saumaton nopeudensäätö ja sykäystoiminto

Liukuvalitsimen avulla voit säätää sekoitusnopeutta sadasosan tarkkuudella, eli käytännössä portaattomasti. Sekoitin kertoo, mikä nopeus kannattaa valita hämmentämiseen, pilkkomiseen, sekoitukseen tai tahnan valmistukseen. Lisäpotkua antaa sykäystoiminto millä tahansa nopeudella.

Valmiita sekoitusohjelmia

Kuusi esiasetettua sekoitusohjelmaa – Smoothie, Salsa, Jäätelö, Täysmehu, Kuuma keitto ja Puhdistus – valmistavat suosikkiherkkusi yhdellä napinpainalluksella. Laite myös ehdottaa kullekin ohjelmalle uusia käyttökohteita.

  • 3,8 hp moottori
  • Valaistu, kapasitiivinen kosketuskäyttöliittymä
  • 6 esiasetettua ohjelmaa
  • 100-nopeuksinen kapasitiivinen liukuvalitsin + sykäystoiminto
  • Metallirunko
  • Mitat (l x s x k): 17,8 x 23,5 x  39,4 cm
  • Paino 4,9 kg
  • 8 vuoden takuu

Katso miten Blendtecin perustaja Tom Dickson sekoittaa blenderissä mm. iPadin, lätkäkiekkoja, sytyttimiä, lenkkareita ja rubikin kuution! - Blendtecin YouTube -kanavalla.