Kenwood KVL6030T Chef Sense XL yleiskone SSB+358+950

Kenwood KVL6030T Chef Sense XL yleiskone SSB+358+950

Valmistaja:Kenwood

Tuotekoodi:KVL6030T

EAN-koodi:5011423182391

Paino:9400 g

Bruttopaino:9400 g

Chef Sense XL

Perheen ja ystävien yllättäminen kotitekoisilla leivonnaisilla ja muilla herkuilla on helpompaa kuin kuvittelet. Uusi palkittu Kenwood Chef Sense XL yleiskone on suunniteltu ja muotoiltu uudella tavalla, jotta lopputulos keittiössäsi olisi loistava - joka kerralla.

Helppo

Uudessa Chef Sense XL yleiskoneessa on 6,7 litran ruostumaton teräskulho jossa on mitta-asteikko. Voit siis kaataa ainekset suoraan kulhoon ja tarkistaa määrät asteikosta. Kaikki koneen osat, kulhon kahvoista roiskesuojan suurempaan syöttöaukkoon, on suunniteltu entistä vaivattomammiksi ja helppokäyttöisemmiksi.

Monipuolinen

Chef Sense XL yleiskoneessa on 3 erityistä sekoitustyökalua eri keittiötarpeisiin:
Ainutlaatuinen K-vatkain ulottuu kulhon reunoille asti ja sekoittaa täydellisesti erilaiset kuiva-aineet tai vaikka murskaa keksit juustokakkupohjaa varten.
Pallovispilä on muotoilu sekoittamaan seoksen joukkoon ilmaa ja se sopii erityisesti kermavaahdon, marengin tai sokerikakkutaikinan valmistamiseen.
Taikinakoukku on suunniteltu helpottamaan leipätaikinan vaivaamista ja se sopii kaikille taikinoille ja pizzapohjille.

Lisälaitteet

Laajenna Chef Sense XL yleiskoneesi toimintamahdollisuuksia entisestään laajalla lisälaitevalikoimalla. Valmista kotitekoista pastaa, purista tuoreet hedelmämehut ja jauha liha kotonasi - kaikki samalla koneella.

Käytännöllinen

1200 W moottori toimii tasaisesti ja varmasti - sekä portaattomasti - hiljaisilta kierroksilta nopeaan toimintaan. Se säätää kierrokset automaattisesti tarvittavan väännön mukaan. Yhden kosketuksen avausmekanismi helpottaa kulhon käyttöä nostamalla yleiskoneen yläosan auki.