Uudistunut Kenwood kMix – ylpeästi britti!

24.03.2017

 

70-vuotias Kenwood juhlii pyöreitä ja marssittaa markkinoille uudistuneet kMix pienkoneet.

Uuden Kenwood kMix -sarjan muotoilussa on asennetta. kMix logo on tuotu esiin näyttävästi alleviivaamaan Kenwoodin pitkää historiaa ja sen brittiläisiä juuria. Puhtaat värit, huippuluokan design ja erinomainen suorituskyky kirkastavat keittiön kertaheitolla, kMix halutaan pitää esillä!

Kenwood kMix kahvinkeitin COX750 keittää kuusi kuppia kerrallaan. Loistavan Aroma Control toiminnon avulla räätälöit kahvisi vahvuuden,  ja laadukkaasti viimeistellyssä lasikannussa kahvi pysyy tuoreena ja aromikkaana. Kannun SureGrip™ kahva on tukeva ja otteenpitävä. Keittimessä on tippalukko. Teho 1200W.

kMix kahvinkeitin musta

 

Kenwood kMix leivänpaahdin TCX751 paahtaa kaksi leipäviipaletta kerrallaan ja toimintoja riittää. Säädä paahtoaste, sulata, uudelleenlämmitä tai paahda bagelistasi vain toinen puoli. Peek & View toiminnolla voit paahtamista keskeyttämättä kurkata paahtumisasteen. Mukana sämpyläteline. Teho 900W.

kMix leivänpaahdin punainen

 

Kenwood kMix vedenkeitin ZJX650 kiehauttaa litran vettä hetkessä ja johdoton kannu on kiva nostaa pöytään. Selkeä vedentason näyttö ja turvallinen tyhjiinkiehumissuoja  lisäävät käyttömukavuutta ja SureGrip™ –pinnoitettu kädensija pysyy otteessa. Teho 2200W.

kMix vedenkeitin valkoinen

 

Kenwood kMix tehosekoitin BLX750 sekoittaa kylmää ja kuumaa vauhdilla ja voimalla. Lämpötilojen nopeaa vaihtelua kestävässä 1,6 l  ThermoResist™ lasikulhossa pyöräytät keitot ja smoothiet hetkessä. Ruostumattomat Multizone™ terät murskaa  jäät vaivattomasti,  ja onpa jäänmurskaukselle oma erillinen painikkeensakin. Helppo ja portaaton nopeudensäätö. Teho 800W.

kMix tehosekoitin musta

 

Kenwood kMix HMX750 sähkövatkaimessa on viisi eri nopeutta ja pulssitoiminto. Tukeva Suregrip™ kädensija pysyy otteessa ja leveät lankavispilät sekä taikinakoukut ovat ruostumatonta terästä.  Vatkaimelle on säilytysteline, jotta se on aina käden ulottuvilla ja valmiina toimintaan. Teho 350W.

kMix sähkövatkain valkoinen