Docover

 

Docover logo

 

Maailmanlaajuisesti 50% älypuhelinten käyttäjistä on kokenut näytön rikkoutumisen. Juuri nyt 21% älypuhelinten käyttäjistä katsoo rikkinäistä näytön lasia. Tähän on syy: Katsomme puhelimiamme yli 200 kertaa päivässä ja joka kerralla puhelin saattaa vahingossa pudota. Siksi näyttö kannattaa suojata. Paras tapa tehdä tämä on käyttää karkaistua lasipaneelia eli panssarilasia. Se suojaa puhelinta, pidentää sen käyttöikää ja estää korjausten aiheuttaman mielipahan, sekä ajan ja rahan menetyksen.

Docoverin ainutlaatuiset panssarilasit yhdistävät erittäin tarpeellisen suojan ja persoonallisen tyylin. Niissä on holografinen kuva, joka häviää näkyvistä näytön ollessa päällä. Näin voit ottaa suosikkimerkkisi - olipa kyseessä sitten urheiluseura, elämäntapa tai elokuva - minne tahansa. Puhelimesi on helppo tunnistaa ja voit samalla ilmaista persoonallisuuttasi.

Panssarilasit ovat 9H-kovuuksista Asahi-lasia, joka kestää naarmuja ja on pinnoitettu sormenjälkiä ja tahroja vastaan. Voit asentaa lasin itsellesi ilman huolta ilmakuplista. Vaikka lasi on vahva, se on silti erittäin ohut. Käyttämällä panssarilasin lisäksi suojakuorta, voit suojata koko puhelimen ja näyttää oman brändisi vielä paremmin. Voit silti käyttää puhelinta aivan kuten ennenkin; kaikki liitännät ja painikkeet ovat käytettävissä ja myös langaton lataus toimii.

Tällä hetkellä Docoverin lisensseihin kuuluvat: Real Madrid CF, FC Barcelona, Valencia CF, NBA (kaikki joukkueet), NHL (kaikki joukkueet), Suomen Jääkiekkoliito (Liiga), Suomen jääkiekkomaajoukkue (Leijonat), FC Jokerit, HJK, Angry Birds ja Muumit.